Kundklubb

Stelling kundklubb

I Stellings kundklubb får du hela tiden flera medlemsförmåner! Vi vill gärna erbjuda våra lojala kunder bra erbjudanden, förmåner och bonusar genom att vara medlem i vår kundklubb. Vi skickar ut nyhetsbrev med fina erbjudanden, workshops, information om våra produkter, samt vad som händer just nu i världen inom ​konstnärsartiklar, konst, arkitektur och design!

Hur får jag bonusen?

Du kan bli medlem på följande sätt: Vänd dig till personalen i butikerna, och bli medlem med detsamma, eller ladda ner vår app genom att söka på "Stelling kundklubb" där du downloader dina appar. 

När du handlar i webshoppen skal du första gång registrera dig på nytt med ett egenalt lösenord. Detta sker inte automatiskt när du har anmält dig till kundklubben. När du registrerar dig i webshoppen, i appen eller i en butik ska du se till att använda samme telefonnummer på alla ställen, då det är ditt kundklubbnummer hos oss.  

Det er viktigt att du som kundklubbsmedlem alltid ser till att logga in i webshoppen innan du börjar handla, då vi inte kan registrera din order i vårt system utan att dina upplysningar är knutna till ditt köp. 

Stelling kundklubb fungerar så att om du köper för ​​mer än 1000 kr - i våra 7 butiker, inklusive vår webshop, under perioden 1 november - 31 oktober, så får du 4% av det belopp du handlat för i bonus i din app. Om du køber for mere än DKK 3000 kr får du 7% av beloppet i bonus, och när du är uppe på ​​mer än DKK 5000 kr får du 10% av beloppet.

Gåvobeviset kan användas från ca 1 november till och med 31 januari det föjande året. Efter de 3 månaderna raderas det eventuella resterande beloppet, och därför är det viktigt att du använder hela beloppet före slutet av januari. Stelling är inte ansvariga för om du som kundklubbsmedlem använder det fulla gåvobeviset. Beloppet kan inte utbetalas i kontanter eller presentkort/tillgodobevis.

Har du frågor?
Skriv till: info@stelling.dk

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.