Caran D'Ache Neocolor II er et vandbaseret kridt med god pigmentering, som giver mange spændende muligheder.

Caran d'Ache Neocolor II 15 st

cool

PanPastel, 10-set, Cool Dark Shades

PanPastel - Styck, 9 ml.

PanPastel färgerna är producerade i finaste konstnärskvalitet, unkit packeterade i plastkoppar med skruvkork i hela 80 färger. Anledningen till att den är utvecklad på detta sätt är för att skapa en helt ny dimension av pastellmålningar. Det är så lätt att måla med färgen direkt från koppen. Pastellen är mycket fin och mjuk, vilket gör den fantastisk att måla med. Den avger inga kritsmulor, och du kan måla mycket stora ytor med väldigt lite färg. PanPastel färgerna är utvecklade så att konstnären lätt kan lyfta, kontrollera och påföra färgen precis som att det var en akrylfärg!

 

Till pastellerna hör Sofft Tools som är skapade speciellt för att användas med dessa kritor. Sofft Tools är speciellt utvecklade svampar som absorberar pastellen och avger rätt mängd färg när den påföres på pappret/ duken. Svampen finns i många mänder och storlekar.

Så lite som 93,50 kr
Endast %1 kvar
SKU
2101
PanPastel Farverne er produceret i den fineste kunstnerkvalitet, unikt indpakket I en “Pan” (plastik kop) med skruelåg i hele 80 farver + 17 specialfarver. Grunden til at den er udviklet på denne måde er for at skabe en helt ny dimension af pastel malerier. Det er så let at male med den direkte op af koppen. Pastellen er meget fin og blød, hvilket gør den fantastisk at male med. Der kommer ikke noget pastelstøv og du kan male meget store flader med næsten ingen farve. PanPastel farverne er udviklet således, at kunstneren let kan løfte, kontrollere og påføre farven fuldstændig som var det en akrylfarve! Til pastellerne hører Sofft Tools, som er skabt specielt til brug sammen med disse. Sofft Tools er specielt udviklede svampe, som absorberer pastellen og slipper den rette mængde farve når den påføres på papiret/lærredet. Svampen findes i mange mængder og størrelser.
Mer information
Brand PanPastel
Only on web, Not in shops Nej
fast lav pris Nej