Ångerrätt och Reklamation

Ångerrätt

Det är 14 dagars ångerrätt på varorna, från dagen de mottages. Om du väljer att häva ett köp ska du retunera varan i samma skick och mängd som du fick den. Om produkten används, är du ansvarig för eventuella kostnader, det vill säga om du har testat produkten på ett annat sätt än vad som normalt är tillåtet i en butik. Näringsidikaren bär bevisbördan för hurvida det har förekommit en försämring av den retunderade varan. När produkten har mottagits och godkänts, återbetalas summan till ditt bankkonto inom några dagar. Den enda kostnaden du har när du ångrar ett köp är porto för att skicka tillbaka den till oss. Vid köp av konstartiklar utgör orginalförpackningen en stor del av varans värde. Skicka därför emballaget med tillbaka för att säkerställa att villkoren för utövandet av ångerrätten är uppfyllda. 
Skicka ett mail till info@stelling.dk med uppgifter om vad som du retunerar inklusive beställningsnummer och din registreing – och kontonummer. Vi överför pengarna så fort vi har mottagit och godkänt varan.   

Skicka varan till:
Stelling Marielundvej 28, 2. sal
2730 Herlev

Du kan även ångra ditt köp genom att inte ta emot varan.
Observera! Vi tar inte emot paket beställda med postförskott.

Reklamation

Stelling erbjuder 2 års garanti enligt konsumentköplagen, som omfattar tillverkning – och materialfel som upptäcks vid normal användning. Garantin täcker inte defekter eller skador som direkt eller indirekt orsakats vid felaktig användning, bristande underhåll, våld eller manipulation. Klagomål om brister som bör upptäckas genom normal undersökning av varorna ska anmälas till Stelling inom rimlig tid. Produkten kan retuneras för reparation, bytas ut eller efter överenskommelse vid behov återbetals den inbetalda summan. I samband med klagomål står Stelling för fraktkostnader vid rimliga omfattningar. Klagomål och varureturnering genom defekt eller möjligen missade leveranser vänligen kontakta:
Stelling Marielundvej 28, 2. sal
2730 Herlev
Tlf. 33 33 05 20
Mail: info@stelling.dk

Varuretunering föregår även på samma adress.
Observera att vi inte tar emot paket beställda med postförskott.
Returer kan även ske genom att vägra ta emot varorna eller leverera dem personligen till oss.

Det är inte ett krav, men expeditionen underlättas om adekvat information medföljer paketet, exempelvis kopia av orderbekräftelsen, registreingsnummer och kontonummer för bankkonto som ersättning kan vara kopior av någon tidigare korrespondens. Vi förbehåller oss för tryckfel, stavfel och skrivfel på vår hemsida.

Har du ångrat ditt köp och har/vill retunera
Har du skickat in en vara som du ångrat eller vill reklamera, erhåller du ett mail från oss när vi mottager varan. I mailet får du ytterligare information kring  ånger/reklamation.  Du har 14 dagars ångerrätt och upp till 14 dagar på dig att returnera varan från det datumet du meddelande affärsinnehavaren om att du har ångrat ditt köp.