Varukorgen ( Items,0,00 SEK) KLARNA


Sennelier Abstract Akrylfärger120 ml

Product Code/SKU: 1106
Sennelier Abstract Akrylfärger120 mlSennelier Abstract Akrylfärger120 ml
Move your mouse over image or click to enlarge

Fler bilder

  • Sennelier Abstract Akrylfärger120 ml
  • 3 Sennelier abstrakt akrylmaling
  • Sennelier abstrakt akrylmaling rød
49,51 SEK

Bli först med att recensera denna produkt

Vis farvevarianter
Föreställ dig ett helt nytt sätt att måla på! En färg som kommer i ett paket som är innovativt, snyggt, praktiskt och som känns rätt.
Sennelier har varit känt för sin kvalitet sedan 1887, det år då Gustave Sennelier öppnade sin första butik i form av en lackeringsverkstad. Han utvecklade extra stora färgtuber för konstnären Nicolas de Staël och skapade oljepastell för Pablo Picasso. Sennelier nytänkande har lett till att hans produkter 128 år efter lanseringen av första serien akrylfärger fortfarande används av konstnärer, nu i nya förpackningar.
Nyskapande akryl, tillverkad i Frankrike.
Abstract från Sennelier är en färg av hög kvalitet som har tillverkats i Frankrike och är inpackad i en flexibel påse som har flera fördelar: Med sin anpassade form för handen är den bekväm att hålla i, samt mycket lättare att använda. I jämförelse med en färgtub är behållaren så tålig att den till och med kan klara sig om du råkar trampa på den av misstag.
Färgen bevaras bättre eftersom behållaren är lufttät, vilket innebär att du kan använda varje droppe färg, utan bubblor som skulle orsaka att färgen läcker ut. Med Abstract finns det inga överraskningar när du väljer en färg, det finns ingen skillnad på nyansen som finns i behållaren och nyansen som syns på utsidan.
Abstract serien innehåller 34 enskilda pigmenterade färger i en serie av 60 olika färger.
36 st satin glänsande färger
12 helt matta färger
6 transparenta färger
6 glitterfärger

Skriv din egen recension

Du recenserar: Sennelier Abstract Akrylfärger120 ml


Relaterade produkter