Leverans

Alla paket skickas med GLS. Du betalar alltid endast 49 kr, till paketshop för att täcka portokostnader när du handlar hos oss. Vid större paket tillkommer extra tillägg, som framgår av produkten. Stelling betalar det resterande beloppet av vad det kostar att skicka ett paket. Vi kan inte skicka paket som är större än 80x100 cm med paketshop. 

 

Stelling strävar efter en snabb leverans. Alla beställningar levereras inom 3-5 arbetsdagar. Om du behöver varorna under ett visst datum, är du välkommen att skriva det i rutan under  "Kommentarer", då kommer vi att göra allt vi kan för att leverera det till det önskade datumet. Vi lagerför de flesta produkter som du hittar på vår hemsida. Men vid beställning av dukar och svävande ramar i specialstorlekar, objekt med extra fartyg och studio stafflier är det upp till 8-10 dagars leverans. Du kommer att meddelas via e-post eller telefon. Det kan dock hända att vissa produkter är slutsålda och det blir extra leveranstid. I så fall kommer vi att kontakta dig. Vi reserverar oss för tryckfel, stavfel och skrivfel på vår hemsida.

 

Snabb leverans kräver dock att våra leveransfirmorna följer dag till dag leveransen. Om det uppstår förseningar med GLS/andra transportfirmor,  kommer detta att försena leveransen följaktligen i förhållande till den önskade leveransdatumet. Stelling kan inte hållas ansvarig för förseningar i GLS / andra transportfirmor. Vid mycket försenade (flera dagar ) eller direkt fallerade leveranser, skickar Stelling naturligtvis en ny leverans utan kostnad.

Leverans till Bornholm och vissa små öar omfattas inte av GLS eller andra transportfirmors dag-till- dag leverans. Leveranser till dessa områden kan i vissa fall dröja 6 dagar. Stelling har alltid dag-till- dag leverans som utgångspunkt.

 

Vid beställning av glas och dylikt debiteras en påläggningsavgift  på 50:- per vara för en säker hantering.

 Det finns inga levereranser till Färöarna, Grönland och utlandet.

 

OBS! Julklappar ska köpas senast 18/12. Varor som beställts efter denna tid kommer inte fram till jul.