Stafflier

Det finns många fördelar med att använda ett staffli när man målar eller tecknar. Innan du väljer ett staffli bör du överväga vilka behov du har. Exempelvis spelar storleken på din duk och ditt val av måleri betydelse för vad du bör välja. Målar du till exempel med olja bör du välja ett staffli som kan hålla duken lodrätt, så att målningen inte samlar damm medan den torkar. Målar du däremot med akvarell kan det vara praktiskt att staffliet kan ändra vinkel på ditt papper eller din duk. Ska du ut och måla i det fria bör du välja ett fältstaffli. De är lätta att fälla ihop och är gjorda för att transporteras. Fördelen därutöver är att fältstafflier är lätta att gömma undan. Målar du mindre målningar kan det vara en fördel att välja ett bordsstaffli. Ett bordstaffli ger dig möjlighet att sitta nära dina målningar och få en överblick av alla detaljer i dem. Som namnet antyder ska staffliet ställas på ett bord när man arbetar vid det. Ett studiestaffli är värt att överväga om du gör kraftiga rörelser när du målar, eller om du använder tyngre målarmedier.

Utöver alla de olika stafflierna kan du också finna en lång rad produkter och tillbehör till stafflier. De kan underlätta arbetet vid ett staffli.

Här finner du ett stort utbud av stafflier för många olika ändamål, och stafflier till olika priser. Hos Stelling distribuerar vi stafflier och tillbehör för många olika ändamål.

Klicka dig in på de olika kategorierna och hitta det staffli som bäst passar för dina behov.

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artikel 1-12 av 41

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artikel 1-12 av 41

Sida
per sida